Loslaten

vooruitgang-in-jezelf-duinen

Mijn pad is de laatste periode erg veranderd. Geen bomen meer op mijn weg richting de toekomst. De toekomst is voor mij nu helemaal open en zit vol nieuwe mogelijkheden. Hoe dat komt?

Na een studie rechten ben ik direct fulltime gaan werken op kantoor. In die periode raakte ik zelfs overspannen. Voor mijn laatste baan zat ik ook grootendeels achter een computerscherm. Bijna twee jaar geleden werd ik moeder van mijn zoontje. Ineens voelde heel veel dingen anders voor mij. Werken op kantoor gaf mij geen voldoening meer.

Maar waar word ik dan wél gelukkig van?

Die vraag stond het afgelopen jaar voor mij centraal. Gelukkig heb ik helemaal mijn ding gevonden! Ik word blij van mensen helpen. Na het succesvol afronden van de Effortless coach opleiding ben ik mijn eigen coachingspraktijk begonnen. Ik wil mensen met stressklachten helpen om weer de kracht in zichzelf te vinden. Helpen om iemands rugzak te legen. Helpen met tips en trucs om dingen uit het verleden los te laten. Helpen om meer naar je gevoel te luisteren en om weer in je dromen te gaan geloven.